Nazarenes

Väldigt mycket av reggaemusiken har en andlig sida. I vissa låtar är det mer uttalat än andra. I dagens låttips är det mycket tydligt. Mer en tonsatt bön än en låttext. Jag gillar sångarnas röster och musiken är tung och meditativ. Inledningen av låten är på amhariska och ger en hint om sångarnas rötter i Etiopien. Låten är med denna bloggens mått mätt ganska ny, den kom i början av 00-talet. Jag har under många år kommit tillbaka till denna låten med jämna mellanrum. Den är fin och tung i en skön kombination. Nazarenes – Help

Mycket nöje

/mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s