Ät inte hittat kött

Jamaica har antagligen levererat fler låtar per capita än något annat land i världen. En del låtar är andliga, andra låtar är politiska. En del låtar handlar om sex och andra finns bara för att man ska kunna dansa och ha roligt. En del låtar handlar om att få kass mage av att äta kött av trafikdödad get. Den senare kategorin av låtar är inte stor, jag kan på rak arm bara komma på en. Pluto Shervingtons Ram goat liver. Bra och svängig och en låt som är omöjlig att inte gilla.

 

/mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s