Africa awaiting its creators

Här kommer en okänd låt av en okänd artist, ”Africa awaiting its creators” av Ewan Naphtali. Att låten inte fått större uppmärksamhet är konstigt eftersom den är en riktig höjdare. Den är inspelad 1974 och producerad av Ewan själv, Dan Hutson och The twelve tribes of Israel. Låten har ett schysst driv, sången är bra, körerna sitter perfekt och ett orgelstick som bara bättrar på det hela. B-sidans version går inte heller av för hackor. En grymt bra ”7” helt enkelt. Låten är i original släppt på det ganska lilla bolaget Orthodox som givit ut några riktigt bra skivor. Tyvärr ofta svåra att få tag i till ett vettigt pris. // Jeppe

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s