Su su pon rasta

Nu har vi varit tysta länge här på bloggen. Återkomsten blir med hjälp av Devon Morris och hans fantastiska låt Su su pon rasta. Producerad av geniet Joe Gibbs. På den här utgivningen är det Devon Morris namn som står på labeln, men samma låt finns också med Naggo Morris och Dolphin Morris. Alla tre är samma man! Vissa utgivningar av låten är producerad av Joe Gibbs ensam och andra är producerade av Joe Gibbs tillsammans med Errol Thompson. Vilken version/pressning man än hittar så är låten lika bra. Redan under låtens första sekunder så slås jag av värmen i soundet, det är tätt och fullt på ett skönt sätt. /mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s