November…

Att  vakna i november. Att veta att det på andra sidan täcket bara blir mörkare för varje dag som går. Att vänta på att få känna solen stråla in genom fönstret istället för att höra regnet smattra mot fönsterbrädan. Vi har gjort det en hel månad och trots att det nu är december har vi inte kommit ifrån månadens mörker och regnruskiga kyla.

New York-bor känner säkert till fenomenet lika väl som någon svensk. Kanske är det därför vi hittar en av New York-baserade Wackies souligaste reggaeproduktioner med titeln ”let the sunshine in”, framförd av Milton Henry.
Ett tungt och lite mörkt sound, november 1985 kan inte gärna ha varit mycket roligare än november 2015.

/Mubanga

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s