Mäktigt blås och vattenpistoler

Ibland när man sitter på jobbet och lyssnar på musik så snubblar man över kul och relativt okända låtar. Tony Brutus kanske inte tillhör de mest kända sångarna i världen men här kommer han i låten med den magiska titeln Water Pistol. Den här låten var för mig helt okänd fram till för nån  vecka sedan. Låten är kanske inte något mästerverk i sig men den har tre delar som är överfeta. Lyssna noga på blåset, bas-spelet och kören, det fastnar i huvudet och vägrar lämna mig. Låten är från 1983. Håll till godo! Och glöm inte vattenpistolen när ni går ut.

/mikael

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s