Take it easy!

Att bli legendarisk inom sin genre kräver både talang och hårt arbete. Idag ska det handla om en av dessa legendarer, nämligen Gregory Isaacs. Den man som skapade mer musik än någon annan. Den man som nådde högre och föll djupare än de allra flesta. Det som de flesta musiker och sångare mäktar med under ett helt liv lyckades The Cool Ruler få ur sig under ett normalt år. Han är en legendar i ordets sanna bemärkelse. Av hans otroliga låtskatt finns många favoriter, men just nu går låten Babylon too rough varm i mina lurar. Långsamt, tungt och mycket bra!

/mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s