Högst upp på önskelistan

Där uppe i toppen på listan över sjuor som jag väldigt gärna vill ha finns Bagga – Daughter of Zion. Men det finns en stor anledning till att det ännu inte hänt, och det är priset. För att komma över den här låten på vinyl måste man lätta ganska ordentligt på lädret, typ i nivå med en halv charterresa till Medelhavet. Men när man lyssnar på denna magiska låt från slutet av 70-talet så är frestelsen stor. Bagga som kanske mest är känd som en av medlemmarna i det brittiska bandet Matumbi har här lyckats få till superkvalitet.

/mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s