Rise and shine!

Efter ett par låtar med brittiska artister är det nu dags att komma hem till reggaens ursprung. Och varför inte göra det med en av den jamaicanska musikens största stjärnor, Bunny Wailer med låten Rise and shine. Rise and shine är en mycket bra låt, med en text som säger så mycket. Det finns två olika skivversioner av låten, båda helt magiska fast ganska olika. Men här kommer dock ett live-framträdande av låten. För mig är det svårt att vara oberörd när jag ser det här klippet. Musiken är tajt, blåset mäktigt och Bunnys framträdande så fyllt av känslor. Tungt så det förslår. /mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s