Forward!

King Sounds & The Israelites: Forward

Här kommer dagens klipp! Tänkte lyfta fram en artist/grupp som hamnat lite i skymundan, King Sounds & Israelites, vilket är konstigt eftersom de har flera riktigt bra inspelningar på sitt samvete. Den här är från 1981. De kan bli lite för brittiskt glättiga ibland men ”Forward” är tuuuung så det förslår. Låten är mycket välproducerad, men kan vid en snabb lyssning upplevas som lite ”stökig” och blåset på slutet är kaotiskt men ändå alltid på rätt sida gränsen innan det blir jobbigt. /jesper

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s